Állványozás, bontás, műtárgyépítés, kiegészítő szolgáltatások, meggyőző referenciákkal

Egyedi és komplex megoldások, magas szintű mérnöki kontroll, szakértelem, partnerség

Elérhetőségek

Iroda: 
Budaörs
Petőfi utca 63/2

Központi telefon:
+3646-200-400

Fax: 
+36/46/416-426

E-mail:
info@baradoro.hu

Iroda:
Hétfő-Péntek
08:00 - 16:00

Bontás

Ez az üzletágunk épületbontástól kezdve acélszerkezetek bontásán keresztül hidak, speciális létesítmények bontásával foglalkozik. Az elmúlt években országos szinten, 3 régióban, több mint 100 épületet illetve több mint 10 nagyméretű műtárgyat bontottunk el.

Mire számíthat együttműködésünkkor?

-       Épületbontásnál magasépítő tervezőmérnök felel a teljes bontási dokumentáció elkészítéséért és az elektronikus ügyintézésért.

-       Egyéb bontási munkák során komplex bontási technológia kidolgozását is vállaljuk minden aktuális szabályozást betartva.

-       Az elmúlt években több helyen végeztünk vasúti környezetben munkát, így a MÁV előírásokat minden kollégánk ismeri.

-       Előnyünk, hogy összetettebb bontási munka elvégzéséhez nem kell több alvállalkozót foglalkoztatnia, hiszen a munkafolyamatok mindegyikét önállóan is kivitelezni tudjuk.

-       Szolgáltatásaink között szerepel:

  • állványozás
  • gyémántvágás
  • gépi betonbontás
  • alpinista feladatok elvégzése
  • daruzás
  • törmelék elszállítása

-       Közel 100 fős megbízható alvállalkozói körrel rendelkezünk, ezért rövid határidejű (például vágányzáras) munkákban is tudunk Önnek segíteni.

Főbb referenciáink ezen a területen:

Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Tisza-híd, a Kerepesi úti Százlábú- híd, a hatvani vasúti híd vagy a békéscsabai Orosházi úti vasúti felüljáró bontása (4 vágány feletti rész, 54 órás vágányzárban elbontva).

Tekintse meg munkáinkat képekben is!