Állványozás, bontás, műtárgyépítés, kiegészítő szolgáltatások, meggyőző referenciákkal

Egyedi és komplex megoldások, magas szintű mérnöki kontroll, szakértelem, partnerség

Elérhetőségek

Iroda: 
Budaörs
Petőfi utca 63/2

Központi telefon:
+3646-200-400

Fax: 
+36/46/416-426

E-mail:
info@baradoro.hu

Iroda:
Hétfő-Péntek
08:00 - 16:00

Bara-Doro Kft.

Cégünk 2003 decemberében családi vállalkozásként alakult, ma már közel 40 fős cégként széles megrendelői és alvállalkozói körrel büszkélkedik.

Ismerjen meg Ön is bennünket és válasszon igénye szerint 7 üzletágunk szolgáltatásai közül. Többféle tevékenységünknek köszönhetően rugalmasan tudunk technológiát váltani akár menet közben is, megoldást keresve a fellépő problémákhoz illetve új feladatokhoz.

Üzletágaink:

A két legnagyobb - állványozási és bontási - üzletágunkban az elmúlt 4 évben komoly eredményeket értünk el. Ezek közé tartozik több vasúti híd, HÉV-híd, közúti híd állványozása, de több mint 100 épület és 7 híd teljes elbontása is.

Építési munkáink közül kiemelnénk részvételünket a Kis-Balaton vízvédelmi rendszer kivitelezésében, mely az utóbbi évek egyik legnagyobb vízi beruházása volt. De a győri Kossuth-híd gyalogos járdakonzolát valamint a Szolnok-Szajol-Püspökladány vasútvonal 5 vasbeton hídját is mi újítottunk fel.

Üzletágaink bővebb bemutatását az adott menüpontokban találja, ahol további referenciáinkat is talál az elmúlt évekből.

A Bara-Doro Kft. elkötelezett híve a minőségi szolgáltatások nyújtásának, törekszünk a legnagyobb vevői elégedettség elérésére, az innovatív megoldások kidolgozására. Szem előtt tartjuk a minőségi, környezet- és munkavédelmi előírások betartását, melyekre vonatkozóan tanúsítványokkal is rendelkezünk (ISO 9001, ISO 14001 és az OHSAS 18001).

Működésünk elve, hogy - minden esetben - részleteiben kidolgozzuk a megoldandó feladatokat, hozzárendeljük a szükséges erőforrásokat és mindeközben szem előtt tartjuk a hatékonyságot. Szervezetünket magas szakmai színvonalra építjük, dolgozóinkat folyamatosan tovább képezzük. Újító megoldásaink alapját munkatársaink agilis hozzáállása és széles skálájú munkatapasztalatai képezi. Partnereinkkel, beszállítóinkkal korrekt és mindkét félnek előnyös megállapodásokat kötünk, továbbá törekszünk a hosszú távú együttműködésre.

A Bara-Doro Kft. folytonos megújulása nem valósulhatna meg, ha a magas szakmai színvonal elvárása, a pontosság és korrekt üzleti hozzáállás a cég működésében nem lenne a mindennapi élet része.

Amennyiben Ön egy olyan céget keres, amely komplex megoldást nyújt és rugalmasan kezeli a különböző építőipari feladatokat, akkor forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Éliás Gábor
ügyvezető